Road van No.118boai (het Oosten), Shishan-Stad, Nanhai-District, Foshan, Guangdong, China
Thuis

Guangdong EHE Doors & Windows Industry Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Vensters van het aluminium de Glijdende Glas voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters van het aluminium de Glijdende Glas voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden met de dienst met inbegrip van het vakmanschap van dit geleverde doors&windows. De vertegenwoordigers maakten het gehele proces met hun professionele manier en kennis gemakkelijker. Ik adviseer dit bedrijf om te behandelen. Vriendelijke groeten Marianna

—— Marianna van Canada

Ik bezocht vele fabrieken alvorens ik orde voor het mijn houten scherm plaatste. De reden die ik EEHE-de producten is hun beroepsbekwaamheid en hun uitstekende dienst heb gekozen. Zij doen zeer het best in elke details. Ik houd van deze fabriek en ook zoals hun mooie verkoopmensen! Ik zal meer partners adviseren om zaken met hen te doen.

—— Dave van Amerika

Zeer uitstekende producten die wij van EEHE hebben gekregen. Wij zijn zeer tevreden met het na al installatie in Nigeria. Zij stuurden professionele mensen naar onze bouwwerf om ons voor installatie bij te staan. Ik zal meer projectorden aan hen in de toekomst geven.

—— Michelle van Hongkong

Ik ben online Chatten Nu

Guangdong EHE Doors & Windows Industry Co.,Ltd

1
Guangdong EHE Doors & Windows Industry Co.,Ltd
Satellietbeeld van de Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : EEHE
Aantal werknemers : 800~1000
Jaarlijkse omzet : 8 million-12 million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 30% - 40%

Opgericht in 2008, is de Industrieco. van Guangdong EHE Doors&Windows, Ltd een gemoderniseerde onderneming die zich in high-end aluminiumlegering doors&windows, stevige houten deuren specialiseert, zonruimten en doucheruimten integrerend R&D, productie, verkoop en de dienst. Het behandelt 100.000 vierkante meters, en heeft meer dan 1000 personeelsleden.

 

Met het dagelijkse groeiende merk van EEHE en superieur onderzoeksteam om tot lage koolstof milieuproducten te maken, heeft EHE het doel van concurrentievermogen bereikt. De producten hebben vele nationale octrooien door de externe verschijning, de structuur en de uitvoerbaarheid bereikt.

 

De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservices, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren.

 

Momenteel, zijn de producten van EHE verkocht aan meer dan 50 landen en meer dan 2000 steden rond de wereld. Onze producten worden hoogst in binnen- en buitenland geprijst door klanten.

 

Geconfronteerd met de kansen en de uitdagingen in de toekomst, leidt EHE Doors&Windows, aangezien een belangrijk merk in China, altijd het concept de „Dienst zal houden tot Waarde“ om het gezond, veilig, comfortabel en gelukkig huisleven aan honderden miljoenen families rond de wereld te verstrekken en bovenal, streef voor de bekendheid van China over de wereld op het gebied van vensters en deuren.

Contactgegevens
Guangdong EHE Doors & Windows Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Amy

Tel.: +86-757-85592757

Fax: +86-757-85592744

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)